Wie zijn wij?

Schulte & Mentink Tandtechniek is een klein tandtechnisch laboratorium, gevestigd te Enschede. Dit allround tandtechnische laboratorium is in 2002 opgericht door Herman Schulte en Marcel Mentink. Vanaf de start is er veel nadruk op service, kwaliteit en innovaties gelegd. Een groot voordeel van de samenwerking met ons laboratorium is de rechtstreekse communicatie, het persoonlijke contact. Wij zijn een tandtechnisch laboratorium dat werkt in opdracht van tandartsen.

 

 

Marcel Mentink

Marcel Mentink

Nu 40 jaar actief in de tandtechniek. Na verschillende opleidingen en cursussen bleken kroon- en brugwerk en combinatiewerkstukken mijn uitdagingen. Daarnaast was de interesse voor implantologie na de eerste kennismaking, zo’n 30 jaar geleden, gewekt. Vanaf dat moment ontstond een uitgebreid netwerk met kaakchirurgen en tandartsimplantologen waarmee ik deze passie nog deel.

 

 

Herman Schulte

Herman Schulte

Als allround tandtechnieker, gespecialiseerd in porseleinwerkstukken, zit ik nu bijna 30 jaar in het vak. Naast de opleiding tandtechniek en cursussen esthetiek en vormgeving, heb ik mij verdiept in management. Toen ongeveer 7 jaar geleden de mogelijkheid zich voordeed een eigen laboratorium te starten met Marcel, greep ik deze kans dan ook met beide handen aan.